mandag den 31. august 2009

Audrey


Audrey Hepburn was such a beautiful woman

- David

310809


This is the coolest tattoo I've seen in a very long time

- David

310809


Cowboys are great

- David

310809


Photo: Ondrea Barbe

- David

søndag den 16. august 2009

..



Listening to Hot Chip over and over and over and over and over....

- David

torsdag den 13. august 2009

Ønsketasken

Ahh, hvis jeg tilfældigvis ikke var en fattig (ex)studerende og havde masser af penge, så ville jeg ikke tøve med at anskaffe mig denne Laptop Bag fra Kenton Sorensen. På trods af det danske efternavn, stammer Kenton fra Wisconsin, hvor Mr. Sorensen selv syr alle sine produkter (i hånden!!).

Til den nette sum af 450 US$ kan man altså sikre sig en smuk, håndlavet lædertaske, f.eks. hos Context



- David

I still believe




- David

Uniforms for the Dedicated ss10

Så er der kommet billeder af Spring / Summer 2010 kollektionen fra Uniforms for the Dedicated. Mærket er en platform, hvor designere, musikere og illustratorer inviteres til at designe kollektionerne - en meget sjov idé, der dog (efter min mening) skaber en vis forvirring i udtrykket. Jeg savner lidt en rød tråd i kollektionen, der spænder fra det meget sporty til den meget klassiske (nærmest morfar-agtige) herre-mode. Ikke desto mindre er der nogle guldkorn at finde blandt de forskellige outfits, og derfor vil jeg lige blogge et par billeder fra Uniforms for the Dedicated's lookbook.

På trods af den manglende røde tråd, har jeg fundet et par favoritter fra ss10: Den blå parka-agtige jakke, de orange bukser og den lyseblå blazer. Desuden er de mørke lædersko der går igen på flere af billederne heller ikke kedelige.

Hvis man er i shopping-humør, er det muligt at købe den (igen, efter min smag) noget mere vellykkede ss09 kollektion, hvis man tager et smut forbi Denne Side.









- David

onsdag den 12. august 2009

..

Sorry mom, I still smoke.



- David

tirsdag den 11. august 2009

..madonna..

I anledning af Madonnas koncert i parken i aften, kom jeg lige i tanke om et billede jeg har haft liggende i min inspirationsmappe.

Det er fra Madonnas coffee table book "Sex" med billeder af Fabien Baron.



- David

lørdag den 8. august 2009

Cool Guys Still Don't Look at Explosions

Vi fortsætter i musikvideo-mode med 'Cool Guys Still Don't Look at Explosions' af The Lonely Island. Hvis du ikke i forvejen kender til THI, så besøg for Guds skyld deres hjemmeside . HURTIGT.



- David

The Whitest Boy Alive

Jeg kom lige i tanke om den fantastiske video til 'Golden Cage' af The Whitest Boy Alive. Videon er instrueret af Mauro Vecchi.

Enjoy



- David

onsdag den 5. august 2009

Spanien

Lige et (forsinket) sommerbillede fra dejlige Spanien - skudt på kajen foran Salvador Dali's forunderlige hus (klart et besøg værd hvis man kommer forbi området).


Oversize H&M t-shirt, ASOS solbriller, DIY denim-shorts lavet af vintage Levi's 501 og Vans.

- David

tirsdag den 4. august 2009

David gætter: Trends i foråret 2010

Jeg har prøvet at indsamle nogle af de forskellige trends som ser ud til at blive store i foråret 2010 - det er selvfølgelig rene gæt fra min side, men disse trends gik igen i mange shows under modeugerne i Milan og Paris.

Parka: (Her ses Moncler Gamme Bleu, Louis Vuitton og C.P. Company)





Suit og shorts: (Her ses Jil Sander, Neil Barrett og Junya Watanabe)




Mesh: (Her ses Dior Homme og Rick Owens)




Tights + shorts: (Her ses Miharaya Suhiro og Louis Vuitton)




Black & White: (Her ses Raf Simons og Dior Homme)




RØDT: (Her ses Lanvin og Issey Miyake)




Sahara-looket: (Her ses Missoni og John Galliano)




Gladiator-sandaler: (Her ses Kris Van Assche og Givenchy)




No sleeves: (Her ses Undercover og Prada)




Double-down blazere: (Her ses Lanvin og Prada)




(Billeder af Marcio Madeire)

- David

H&M Fall / Winter 2009

Nu hvor jeg er igang med at skrive om H&M (se forrige indlæg), kan jeg lige så godt fortsætte. Jeg fandt billeder af H&M's Fall / Winter 2009 kollektion på en blog, og jeg er faktisk endnu mere imponeret over denne kollektion end over Divided-kollektionen!

Der er VIRKELIG nogle fede ting imellem, og det er jo også rart at se, at H&M har indset at huer er en stærkt undervurderet beklædningsdel til mænd..min årelange hue-kampagne må endelig have slået igennem, hurra. Desuden håber jeg at støvlerne på billederne også kommer i butikkerne og ikke bare er showcase-items, for dem vil jeg sgu gerne have stående i skoskabet..










(Billeder fra Hypebeast)

- David

H&M Divided Fall / Winter 2009

Grunge is back on the catwalk, og det har H&M været hurtige til at spotte i deres Grunge Aspirations kollektion (H&M Divided Fall / Winter 2009), som jeg er ret imponeret over. Man kan finden den i H&M's lookbook.

Det er tydelig at de er blevet inspireret af bl.a. Marc by Marc Jacobs a/w 09, Alexander McQueen a/w 09 samt personligheder som Kurt Cobain og Thurston Moore fra Sonic Youth, men H&M er jo aldrig bange for at kopiere, hvilket vel egentlig også er ganske fint. Især denimjakken, minnetonka-støvlerne og den blå/brune ternede jakke må jeg se om jeg kan finde i butikkerne.










(Billeder fra H&M)

- David