tirsdag den 24. februar 2009

Acne Pre-Fall 2009




Jeg har ikke fået blogget det sidste stykke tid, da jeg har været på skiferie med drengene - dejlig tur.

MEN - Så kom der sneakpeak fra Acnes Pre-Fall 2009 kollektion. Flere og flere mærker er begyndt at lave Pre-kollektioner, der bruger nogle af de samme idéer og stilmæssige træk, der vil være at finde i de kommende kollektioner. Det er jo dejligt at få en lille smagsprøve på hvad der er i vente. Acne har desuden også lanceret et par nye designs til deres POP-Classics.
Der en dejlig kontrast mellem det sorte tema i Pre-Fall kollektionen og de blå og farvede toner i POP-Classics delene. Især de blå bukser regner jeg med at anskaffe mig, og den mørkeblå og hvide skjorte er også rigtig lækker.
Se mere på acnestudios.com

- David -

onsdag den 11. februar 2009

Acne x Lanvin Thin Denim Overcoat


Arrgh, hvis jeg havde en milliard på kontoen lige nu, ville jeg - blandt andet - købe denne denim-jakke fra Acne x Lanvin collab'en. Den er simpelthen super lækker!


over and out


- David -

Kejseren redder verden


Haha, genialt billede. Karl Lagerfeld har optrådt i en fransk reklame for trafiksikkerhed! Selvom han er kejseren, er han ikke bange for at iklæde sig en gul vest - over Dior Homme, naturligvis.


- David -

Henrik Vibskov Rejsetaske


Jeg er lidt på udkig efter en lækker rejsetaske, så jeg ikke behøver at pakke min trashede adidas-pose hver gang jeg skal ud. Henrik Vibskov har designet en rigtig lækker lædertaske - det er lidt sjovt, jeg havde ikke troet at man skulle se Vibskov designe en så simpel og klassisk genstand, men han beviser i hvert fald her, at han sagtens kan designe klassiske og classy pieces også.

Tasken er 65 cm bred, 44 cm høj og 25 cm dyb, så der er plads til det meste.

- David -

Sneakpeak på Matthew Williamson for H&M





Så er der sneakpeak fra Matthew Williamson for H&M. Der er, som i Williamsons andre kollektioner, masser af gang i farverne. Selv er jeg ikke helt vild med de voldelige farver, men der er nogle spændende detaljer at finde alligevel, f.eks. de farvede kanter på det sorte jakkesæt. Derudover synes jeg at de grønne shorts og den sort/hvide t-shirt er super. Det virker lidt som om at billederne ikke er kommercielle, men det ville undre mig hvis H&M lod uvedkommende tage billeder af deres kollektion - who knows.
Se flere billeder på Nylon Guys.
- David -

mandag den 9. februar 2009

Ida i sort


Så er der inspiration til pigerne. Jeg bringer lige et flot billede af min veninde Ida, der er smukt klædt sort i sort. En rigtig flot kontrast til hendes lyse hår. Jakken er af mærket Lumineux Paris.
Længere er den ikke
- David -

KAWS på CBS





- David -

Opening Ceremony og 3.1 Phillip Lim


Jeg har i lang tid været på udkig efter et par lækre læderstøvler, og jeg kunne virkelig godt tænke mig et par af disse Opening Ceremony Padded Lace-Up Boots, der lige nu er på udsalg til $280 på Eluxury.com. De er virkelig lækre, og lædersålen er rigtig flot. Jeg vil helst ikke have en støvle der er alt for "militær-agtig", og denne model giver på ingen måde associationer til geværer og mudder.

Derudover kunne det være lækkert med denne dokument-mappe i læder fra 3.1 Phillip Lim, men den får jeg desværre nok ikke råd til.

- David -

tirsdag den 3. februar 2009

Soundvenue Fashion Issue


Så er det nye Soundvenue Fashion Issue kommet ind af døren, hvilket er noget jeg har set frem til. Glæder mig til at få læst i det (:

Bare en lille notits

- David -

Leatherjacket



Super fed stil denne gut kører - elsker det rå look med læderjakken kombineret med den hvide skjorte, de fede sko og ikke mindst de blå sokker. Farvepaletten i sort og hvid er flot holdt (på trods af den brune lædertaske), og de blå sokker bryder paletten på en rigtig fed måde! Desuden må jeg indrømme, at frisuren er lidt sej.
(Det kan diskuteres om det ville have været pænere med skjorten i bukserne, men det fungerer nu godt synes jeg.)

(Via Gademode.dk)

- David -

ArtRebels åbner butik i Kødbyen


SÅ er det sket. ArtRebels åbnede idag deres butik i Kødbyen! Stedet kommer til at fungere som et forum for alle de tilknyttede kunstnere, musikere, designere, DJ's med videre. Lokalerne kommer til at huse en lang række forskellige arrangementer, og rummer bl.a. atelier, café og lydstudie.

I løbet af ugen vil der, på grund af modeugen, være bar, musik og chill-out.

- David -